O meni

Omejena izdaja letnika 95′, ki jo navdušuje vrtnarjenje, pobegi v naravo stran od hrupa, predvsem pa ljubezen do kuhanja in fotografije. Svojih kulinaričnih začetkov se le medlo spominjam, stara sem bila okoli 15 let, ko sem si za svoj rojstni dan naredila prvo torto, ki se je kasneje izkazala za totalno katastrofo. Šalo na stran, nisem obupala, deset let kasneje sem se z nabavo profesionalnega fotoaparata in še večjim navdušenjem ter strastjo do ustvarjanja želela pokazati svetu skozi fotografijo hrane in novimi kulinaričnimi dosežki.


Po izobrazbi sem diplomirana francistka-romanistka (kaj, za vraga je to?!?!). Gre za enopredmetni študij francoščine v družbi ostalih štirih romanskih jezikov – italijanščine, španščine, portugalščine in romunščine. Prihajam iz tretjega največjega slovenskega mesta, v prostem času pa se najraje sprehajam (obožujem hojo!) in razvajam našega malega kosmatinca Blue-ja.


Blog je plod večletnega dela in vztrajnosti, kjer z vami delim raznovrstne ideje za pripravo različnih jedi in sladic, včasih pa vas s sabo popeljem tudi na razna potepanja po tujih deželah. Upam, da boste na mojem spletnem kotičku našli kakšen zanimiv recept, idejo za kosilo ali pa pobeg na kak izlet. Veselim se našega druženja! 🙂